Onderhoudsbeurt caravan

Caravan onderhoud Zeeland

BOVAG onderhoudsbeurten voor uw caravan met een transparante prijs, dat is wat wij leveren. Caravan onderhoud is gemiddeld elke 2 jaar nodig. De werkplaats van Zeil en Wiel houdt zich al sinds jaar en dag bezig met caravan onderhoudsbeurten en keuringen.

Certificatie voor caravan onderhoud Zeeland

Zeil en Wiel is BOVAG gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de gezamenlijk georganiseerde branchenorm op het gebied van schadeherstel opgezet door FOCWA en BOVAG in 2018. Deze normering staat garant voor een noodzakelijke standaard op het gebied van kwaliteit en veiligheid voor de consument.

Onderhoudsbeurt caravan kosten

De gemiddelde kosten voor uw BOVAG gecertificeerde caravan onderhoudsbeurt liggen op € 235,00. Voor uw tandemasser betaalt u €50,00 extra. Voor meer informatie kunt u kijken bij onze tarieven.

Het is goed om te weten dat er een verschil zit tussen een onderhoudsbeurt of keuring voor uw caravan. Afstellen, smeren en reinigen gebeurt wel bij een onderhoudsbeurt, maar niet bij een keuring. Hierover kunt u meer informatie vinden op de pagina tarieven.

Zeil en Wiel werkplaats Zeeland

Kom erachter wat voor u toepasselijk is en kijk op een van de volgende pagina’s voor meer informatie; BOVAG onderhoud/keuring, tarieven transport/wassen, tarieven onderhoud en reparaties algemeen.

Wilt u uw caravan stallen? Check dan onze caravanstalling pagina.

Heeft u interesse in het kopen/verkopen van uw caravan dan vindt u meer informatie op de pagina caravan kopen Zeeland.

Voor al uw (overige) vragen kunt u contact opnemen. Onze werkplaats in Zeeland heeft altijd tijd voor uw (tweedehands) caravan!

Website: Elloro