Werkplaats

Onderhoud van uw caravan, vouwwagen, aanhangwagen en boottrailer in Zeeland

Onderhoud aan uw caravan, vouwwagen, aanhangwagen of boottrailer is zeer belangrijk. Het gaat om de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Voor een onderhoudsbeurt hoeft u geen vrije dag te nemen, alleen uw sleutel afgeven is voldoende, wij regelen de rest.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen, neem gerust contact met ons op of bekijk onze werkplaats tarieven

Onderhoudsaanvraag

Voorkom hoge reparatiekosten: onderhoud op tijd

Wij kunnen het onderhoud, voor u uitvoeren zodat u het hele jaar weer zorgeloos kan genieten van uw caravan. Veel bezitters van caravans en vouwwagens denken dat onderhoud niet zo noodzakelijk is. Men maakt immers maar een enkele keer gebruik van de caravan of vouwwagen. Onnodig hoge reparatiekosten kunnen daardoor het gevolg zijn. Tevens is goed onderhoud van uw caravan of vouwwagen vaak een verlenging van de levensduur. Uitgedroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten wiellagers, dit alles kan een vervroegd einde betekenen, van zowel uw vakantie, als van uw kostbare bezit. 
Wist u dat sommige verzekeraars niet uitkeren als blijkt dat er schade is door onvoldoende onderhoud of zorg aan de caravan of wanneer er schade is veroorzaakt door banden ouder dan zes jaar?

Onderhoud uw caravan minimaal eens in de twee jaar en houd de conditie van uw caravan op peil. Caravanstalling Zeil en Wiel heeft een eigen onderhoudswerkplaats en is aangesloten bij BOVAG caravanservice.

Keuringsrapport en keuringssticker caravan

De conditie van uw caravan wordt weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een keuringssticker. Wij zijn eenBOVAG gecertificeerd bedrijf en hebben jarenlange ervaring met caravanonderhoud. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het monteren van een mover, fietsendrager, serviceluik, het winterklaar maken van uw caravan, vochtmeting, repareren van schades enzovoort.

Staat uw caravan niet bij ons in de stalling: ook dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Adres & contact

  • Noordweg 76
  • 4353 AZ Serooskerke (Walcheren)
  • Nederland
  • Plan route
Openingstijden