Bemiddeling/consignatie

Wij proberen de caravan voor u te verkopen, u blijft eigenaar van de caravan. Dit werkt als volgt:

Opstart kosten: € 200,00

Eenmalige kosten voor het wassen van de buitenkant van de caravan, het maken van foto’s en het plaatsen van de caravan op verschillende verkoopsite’s. o.a. caravan gids, marktplaats en zeelandnet….. De binnen kant maakt u zelf leeg en schoon! We zetten dan de caravan twee maanden voor u te koop. Daarna in onderling overleg per maand te verlengen tegen € 40,00 euro per maand. Maximaal 3 maanden.

Wordt de caravan niet verkocht, dan betaalt u alleen de opstart en eventuele verlengkosten. De caravan blijft op uw naam staan en staat op ons afgesloten terrein op eigen risico.

Bij verkoop

Bij verkoop betaalt u 8,5 % van de verkoop waarde met een minimum van € 500,00 voor de bemiddeling in de verkoop. Voor dat bedrag wordt de caravan netjes afgeleverd aan de nieuwe eigenaar, ter naam gesteld en gevrijwaard. De caravan wordt aan ons betaald voor aflevering, waarna wij u uitbetalen.

De koper kan tegen betaling een Bovag beurt laten uitvoeren aan de caravan. Er is al een Bovag onderstelbeurt vanaf € 145,00.

Garantie

De koper kan tegen een meerprijs van € 250,00 12 maanden garantie bijkopen, maar is dan verplicht om ook een beurt uit te laten voeren. Er wordt alleen garantie gegeven op wat er in die beurt is nagekeken!

Inruil

Het is voor de koper mogelijk om in te ruilen op een caravan die in bemiddeling staat.

Waardebepaling

Om u een richtprijs te geven hebben we het chassisnummer nodig, model, type en modeljaar. De caravan moet verder rookvrij zijn en eventuele schades en gebreken moeten van te voren worden aangegeven. Uiteindelijke prijs wordt pas definitief na inspectie van de caravan.

Adres & contact

  • Noordweg 76
  • 4353 AZ Serooskerke (Walcheren)
  • Nederland
  • Plan route
Openingstijden