Caravan verkopen Zeeland

Zorgeloos, veilig en vertrouwd verkopen

Wilt u uw caravan verkopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Zeil en Wiel helpt u graag bij de verkoop van uw caravan in Zeeland. Veilig en vertrouwd!

Bij de verkoop van een caravan komt vaak een heleboel kijken, zoals het verkoopklaar maken, het adverteren op verkoopsites, bezichtigingen inplannen, onderhandelen en de uiteindelijke overdracht. Daarnaast is het vaak lastig om een betrouwbare koper te vinden, maar dit geldt ook voor de koper, het kan moeilijk zijn om een betrouwbare verkoper te vinden. Met jarenlange ervaring als caravanspecialist is Zeil en Wiel de geschikte partij om de verkoop aan uit te besteden.

Caravan verkopen

Caravan inruilen

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het verkopen van uw caravan. Eén van de mogelijkheden is om uw caravan in te ruilen voor een occasion uit ons aanbod. Bent u geïnteresseerd in een tweedehands caravan en wilt u uw eigen caravan kwijt? Ruil hem in bij Zeil en Wiel in Zeeland!

Bemiddeling bij de verkoop

Ook kunnen wij bemiddelen bij de verkoop van uw caravan: wij ontzorgen, terwijl u eigenaar blijft van de caravan. Hiervoor betaalt u eenmalige opstartkosten voor het wassen van de caravan, het maken van foto’s en het plaatsen van de caravan op diverse verkoop websites voor een periode van 2 maanden. Is de caravan na deze periode niet verkocht, dan kunt u de verkoop per maand verlengen voor een maximale periode van 3 maanden. Bij verkoop betaalt u 8.5% van de verkoopwaarde met een minimum van €500,- voor de bemiddeling bij de verkoop. Wij dragen de caravan over aan de nieuwe eigenaar, regelen de tenaamstelling en de vrijwaring. Zorgeloos verkopen bij Zeil en Wiel!

Caravan opkoper in Zeeland

Zoekt u een caravan opkoper in Zeeland? Zeil en Wiel koopt ook tweedehands caravans in! Wij weten precies wat uw caravan waard is, waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt. Bespaar tijd en moeite en profiteer van het gemak en het bereik dat wij in de vele jaren hebben opgebouwd. Wij kopen diverse caravan merken in, van Kip en Fendt tot Eriba en Hobby. Snel en zonder gedoe uw caravan verkopen, dat kan bij Zeil en Wiel.

Uw caravan verkopen bij Zeil en Wiel in Zeeland

Wilt u uw caravan verkopen of wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Zeil en Wiel staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Adres & contact

  • Noordweg 76
  • 4353 AZ Serooskerke (Walcheren)
  • Nederland
  • Plan route
Openingstijden