Matras op maat laten maken

Ben je klaar om op pad te gaan en te genieten van een comfortabele vakantie in je camper of caravan? Comfort is essentieel als je onderweg bent, en een geweldige manier om dat comfort te garanderen is door te investeren in op maat gemaakte matrassen die speciaal voor je voertuigen zijn ontworpen. Op maat gemaakte caravanmatrassen bieden superieure ondersteuning en een lange levensduur, plus ze kunnen perfect op maat gemaakt worden zonder vervelende gaten of bobbels - zodat je een nog betere nachtrust krijgt dan de traditionele winkelopties.

Zeil en Wiel in Serooskerke is één van de 40 partners van Seminautic. Dé specialist als het gaat om van caravan, camper en vouwwagen matrassen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Seminautic het adres voor een matras dat aansluit bij uw lichaam, wensen en caravan.

Maak een afspraak bij Seminautic

Caravan matras op maat laten maken in Zeeland

Upgrade je reizen naar een hoger niveau met een op maat gemaakte caravan matras van Seminautic! Hun slaapadviseurs helpen je de perfecte slaapervaring samen te stellen - of het nu gaat om extra ventilatie of stevigheid, er worden alleen A-klasse schuimen en materialen gebruikt. Een dwarsbed, eenpersoonsbed of zelfs franse bedden met schuine kanten - geen maatwerk is hen in hun eigen werkplaats te groot! Zorg ervoor dat elke nacht onderweg voelt als home sweet home en maak je op voor rustgevende nachten vol dromerige slaap.

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van Matrasatelier en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kunt u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die zij maken, werken ze alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem.

Adres & contact

  • Noordweg 76
  • 4353 AZ Serooskerke (Walcheren)
  • Nederland
  • Plan route
Openingstijden