Caravan kopen in Zeeland

Occasion caravans te koop in Zeeland!

Bent u op zoek naar een tweedehands caravan in omgeving Zeeland? Zeil en Wiel ontzorgt u en levert kwalitatieve tweedehands top caravans.

Zeil en Wiel heeft jarenlange ervaring als caravanspecialist en helpt u graag verder bij het kopen van een caravan in omgeving Zeeland! Wilt u meer weten over hoe Zeil en Wiel werkt en wat voor tweedehands caravans wij aanbieden, inclusief prijs en functionele informatie?

Check dan snel ons huidige aanbod tweedehands caravans!

Bekijk het aanbod

Een caravan kopen bij Zeil en Wiel in Zeeland

Bij caravanstalling Zeil en Wiel staan we er om bekend dat we kwalitatieve tweedehands caravans aanbieden voor scherpe tarieven.

Onze tweedehands caravans zijn BOVAG gekwalificeerd waardoor er geen twijfel kan bestaan over de kwaliteit van de tweedehands caravans.

Graag neemt Zeil en Wiel u mee in het aankoopproces van een 2e hands caravan. hiervoor kunt u contact met ons opnemen en langskomen om de tweedehands caravans te bezichtigen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Verschillende merken tweedehands caravans

Wij bieden verschillende merken tweedehands caravans aan. Denk aan caravanmerken zoals Fendt, Hobby en Burstner.

Wij hebben de keuze gemaakt een breed aanbod aan merken van caravans aan te bieden, omdat wij uitgebreide ervaring hebben met verschillende caravanmerken, daarnaast valt op dat dit positief uitpakt voor geïnteresseerde kopers omdat zij vervolgens zelf kunnen beslissen welk type caravan het beste bij hen past.

Zeil en Wiel caravans inkoop en verkoop in Zeeland

Indien u een caravan in Zeeland wilt kopen of verkopen dan bent u bij Zeil en Wiel aan het juiste adres.

Jarenlange ervaringen met het onderhouden van caravans heeft geleid tot een brede expertise waardoor wij u goed kunnen begeleiden bij de aanschaf van uw caravan.

De inkoop/verkoop van een (tweedehands) caravan is een weloverwogen stap. Zeil en Wiel snapt dit. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het contactformulier, een mail te sturen of door simpelweg te bellen. We zien u vervolgens graag langskomen in Serooskerke.

Geen gedoe maar zorgeloos uw caravan kopen of verkopen bij Zeil en Wiel in Zeeland.

Caravanservice in Zeeland

Zeil en Wiel staat altijd klaar om de juiste antwoorden aan u te geven indien u besluit een caravan te willen kopen in Zeeland.

Wist u dat wij het onderhouden, keuringen, de stalling en de transport van uw caravan ook kunnen regelen? Ook met uw vouwwagen, aanhangwagen of boottrailer bent u ook van harte welkom bij onze werkplaats.

Voor een zorgeloze vakantie met uw caravan is Zeil en Wiel uw partner, want uw veiligheid onderweg is onze zorg!

Adres & contact

  • Noordweg 76
  • 4353 AZ Serooskerke (Walcheren)
  • Nederland
  • Plan route
Openingstijden