Tweedehands caravan kopen in Zeeland

Bij Zeil en Wiel kunt u uw tweedehands caravan kopen!

Bij Zeil en Wiel (Serooskerke, Walcheren), verkopen wij tweedehands caravans tegen scherpe tarieven.

Zeil en Wiel houdt het graag simpel, check ons tweedehands aanbod caravans, neem contact op en kom bij ons langs voor een 2e hands top aankoop/verkoop van uw caravan!

Tweedehands caravan occasions in Zeeland

Binnen Zeeland is Zeil en Wiel uw betrouwbare partner om een tweedehands caravan te kopen. Alle aangeboden tweedehands caravan occasions zijn kwalitatief top dankzij de hand van de BOVAG onderhoudsrichtlijnen.

Onze tweedehands caravans worden pas te koop aangeboden nadat wij ze officieel BOVAG gekwalificeerd kunnen aanbieden dankzij onze BOVAG onderhoudsbeurten.

Zeil en Wiel is van origine een caravanstalling met een eigen werkplaats voor het onderhoud van uw caravan. Dankzij de uitgebreide expertise die wij opgedaan hebben, kunnen wij u uitstekend adviseren bij de aanschaf van een 2e hands caravan. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Voor meer informatie over de specificaties (algemeen, maten, gewichten, slapen, accessoires) kunt u kijken naar ons huidige aanbod tweedehands caravans.

Tweedehands caravan gebruiken

Wat gaat u doen met uw tweedehands caravan? En wie zal erin slapen? Dit lijken logische vragen maar om tot de perfecte 2e hands caravan te komen moet dit wel duidelijk zijn.

  • Houdt u van korte of lange vakanties?
  • Wilt u een moderne/luxe caravan of toch een meer ouderwetse? Maak een checklist.
  • Verblijft u op dezelfde camping of trekt u rond?
  • Gaat u voor de relaxte vakantie of bent u sportief?

De antwoorden op deze vragen zijn de details die belangrijk zijn bij uw keuze voor welke tweedehands caravan u wilt kopen.

Zeil en Wiel tweedehands caravan aankoop

U heeft net een tweedehands caravan gekocht en denkt vervolgens alvast aan service en onderhoud. De caravan specialisten bij Zeil en Wiel staan voor u klaar! Check hieronder wat er allemaal mogelijk is bij uw betrouwbare (tweedehands) caravan specialist in Zeeland. Neem contact met ons op voor vragen of kom eens bij ons langs in Serooskerke!

Bekijk ons aanbod tweedehands caravans

Adres & contact

  • Noordweg 76
  • 4353 AZ Serooskerke (Walcheren)
  • Nederland
  • Plan route
Openingstijden